woensdag 19 juni 2013

Badcape

Mijn schoondochter belde op of ik nog iets in mijn winkeltje
(paar plankjes in mijn atelier) had voor een jongetje. Ze had een uitnodiging gehad voor een babyshower dus er  hoefde nog geen naam op. Het is een badcape met een spuugdoekje geworden met een leuk bootje erop geborduurd.  De randen zijn afgebiesd met een bijpassend stofje.
En z`n mooi kraamcadeautje vraag natuurlijk om ook leuk in gepakt te worden.




maandag 17 juni 2013

Giveaway meegedaan

Ik heb mee gedaan met giveaway bij Handmade By Jampi. Het was de eerste keer dat ik mee deed met giveaway en gelijk heb ik iets gewonnen. Het zijn 2 leuke boekjes met kruissteken patroontjes komt altijd wel van pas.
Ben erg blij mee ,en dan ook nog een leuke kaart erbij. Dus het was een leuk cadeautje die in de brievenbus lag.



zondag 16 juni 2013

quilt spulletjes

We zijn vorige week met onze quiltgroep van onze laatste les naar schering en inslag in Woudrichem geweest (quiltwinkel ) daar kan je gezellig koffie/thee drinken
en natuurlijk ook leuke stofjes en andere benodigdheden kopen voor onze hobby quilten.



zaterdag 1 juni 2013

Nieuw project


Het is altijd leuk als je weer iets af hebt en aan iets nieuws kan gaan beginnen.
Het sjaaltje stond al op mijn planning, maar het patroon van het tasje kwam ik gisteren in een boekje tegen en was er gelijk verliefd op dus ik dacht daar begin ik ook maar aan. Ik heb nog geen tassen tic maar dat kan nog komen. De tas moet ik met 2 bollen gelijk haken en met haaknaald no 4,5 ben benieuwd hoe me dat bevalt want ik eigenlijk haak ik het liefst met haaknaald 2 of 2,5. Dus ik ben op haak gebied wel weer even bezig.