woensdag 10 augustus 2011

3 mooie harten




Hier 3 mooie harten voor bij mij zelf voor in de gang. Gemaakt van leuke design stofjes bewerkt met Clear stempels en knopen.
 

maandag 8 augustus 2011

Mijn eerst quilt




Ik heb er zoveel over gelezen dat het patchwork en quilten z'n leuk werk is. Ben dus een cursus gaan volgen. Ik ben daar een speelkleed van aan het maken waar 9 verschillende blokken in verwerkt worden. En daar is dit een blok van.
 
 
Wat is het leuk en ontspannend werk met al die lapjes werken,en vooral die kleurtjes bij elkaar zoeken wat dat doet met al die kleuren .Ik denk dat er nog vele projecten volgen na dit project.
 


Zo en hier begint er al een beetje gezicht aan te komen, en dan het quilten nog. Ik wilde hem eerst  proberen om te verkopen. Maar mijn schoondochter zei "leg hem nu weg voor de kleinkinderen die er misschien gaan komen" zo'n quilt is en blijft altijd mooi.


zondag 7 augustus 2011

Babykamer accessoires


Ik heb deze baby spullen, het roze dekbedovertrek, kussentje en de badcape mogen maken Maar het rode dekbedovertrek en de hartjes voor aan de kast heb ik mijn eigen ideeën een klein beetje in mogen brengen. De aaanstaande moeder was er erg bij mee toen alles klaar was. En als de baby dan geboren is en de oma belt mij op dat alles zo mooi gemaakt is. Daar doe je het ook een beetje voor dat je gewaardeerd wordtvoor wat je dan gemaakt hebt.